Berichtgeving

Aankondiging Familie Opstellingen / Systemische Werken

Familie. We zijn als de takken aan een boom. We groeien elk in een andere richting. De wortels zijn niet zichtbaar en hoe dan ook aanwezig en een wezenlijk deel van de boom. 

Bij deze een aankondiging betreffende De Vlindertuin te Heythuysen en Sittard van bijeenkomsten met Familie Opstellingen, ook aangeduid als Systemisch Werken. Misschien bekend en misschien zelfs aan een dergelijke bijeenkomst deelgenomen of van deze of gene vernomen of over uitgewisseld. Misschien wekt het belangstelling om eens kennis te maken. Daar ik – Henk Waltman in De Vlindertuin activiteiten als zweethut ceremonies begeleid is het voor mij een ideale, veilige en vertrouwde plek om aldaar bijeenkomsten met Familie Opstellingen te introduceren en op te starten. Vandaar dus deze aanzet.

Op donderdag 9 december van 19 tot 22.30 uur is het mogelijk om deel te nemen aan Familie Opstellingen / Systemische Werken in De Vlindertuin Sint Anthoniusstraat 43 te Heythuysen.

Op zaterdag 16 oktober van 10 tot 17 uur wordt een dag met Familie Opstellingen / Systemische Werken georganiseerd, aanvang 10 uur tot 17 uur in een voormalig schoolgebouw, Pattonstraat 2, Sittard – Limbrichterveld. Andere bijeenkomsten in deze locatie met familie opstellingen zijn op donderdag 11 november, aanvang 19.00 uur tot 22.30 uur.
Er zullen op de bijeenkomst op zaterdag die dag twee pauze momenten zijn om koffie of thee te drinken en er zal verse soep zijn. Ja kan natuurlijk daarnaast je eigen eten meenemen.

Heb je belangstelling, is het iets van je gading om deel te nemen. Een welkom. Mocht je willen deelnemen, laat het weten en je wordt beantwoord. Reeds mijn dank. Of misschien ken je iemand die hierin is geïnteresseerd om hem of haar op deze bijeenkomsten te wijzen. In dat geval reeds dank daartoe.

De ruimte die wordt gebruikt biedt genoeg ruimte om familie opstellingen met gepaste afstand aldaar te organiseren. Daarnaast wordt nauw gelet op ventilatie, luchtvochtigheid en wordt witte salie (eigen gekweekte) gebruikt ter reiniging van de lucht.

De vergoeding bedraagt € 50.00 p. p. bij inbreng van thema en vraag, en daarmee een opstelling en € 20.00 voor representanten.

Voor aanmelding, vragen of informatie kun je terecht op de website Magpeya of contact met mij nemen:                                                                                                                       
telefoon 06 55774908
e mail: waltmanhenk@t-mobilethuis.nl
of de web site Magpeya.nl raadplegen 

Met hartelijke groet en wie weet tot ziens

Henk Waltman 

Magpeya berichtgeving programma juli t / m december 2021

Het doet deugd deze aankondiging andermaal de wereld in te sturen. Er is ruimte en gelegenheid om met de activiteiten als familie opstellingen, inipi en vuurloop ceremonie en individuele begeleiding wederom de wereld in te gaan na een 1,5 jaar bij wijze van spreken wat dat betreft droog te hebben gestaan. Vandaar dus dit bericht na een eerder verzonden bericht doch nu concreter en aangepast.

Eind juni is een eerste inipi ceremonie gedaan bij de boerderijwoning van Walter en Natascha Barkhuysen in De Heurne nabij Aalten. Het traject daarnaar toe was persoonlijk voor mij met de nodige hobbels, onzekerheden en twijfels. Aldaar is er een nieuwe inipi gebouwd. Deze inipi te zien, wekte bij mij gezien de vorm een blijheid. De eerste inipi ceremonie te begeleiden werd en was een avontuur. Eenmaal gedaan te hebben met deze en gene gevoelens erover vooraf en tijdens de ceremonie bracht een enorme ontspanning en vooral en in het bijzonder een diepgaande rust en vertrouwen. He, he ! Een dank aan Walter en Natascha die het geheel mede droegen, is op zijn plaats.

Het programma voor dit jaar ziet er als volgt uit:

Familie Opstellingen
De Vlindertuin te Heythuysen, Sint Anthoniusstraat 45
zaterdag 14 augustus en 16 oktober van 10 tot 17
donderdag 9 december van 19 tot 22.30 uur
Sittard – Limbrichterveld, Pattonstraat 2
zaterdag 31 juli en op donderdag 3 september en 4 november 19 tot 22.30 uur
Op de bijeenkomsten op zaterdag zijn er twee pauze momenten voor koffie of thee en er zal verse soep zijn. Ook kun je zo nodig wat eigen eten meenemen.

Inipi ceremonies voor mannen bij nieuwe maan
7 augustus 2021 De Heurne gem. Aalten, aanvang 10.00 uur  
4 – 5 december De Vlindertuin te Heythuysen

Inipi ceremonies vrouwen en mannen met de seizoenswisselingen De Vlindertuin te Heythuysen
18 – 19 september seizoenswisseling van de zomer naar de herfst
18 – 19 december seizoenswisseling van de herfst naar de winter
Praktische gegevens: 
Aanvang inipi ceremonies:
zaterdag 12.00 uur tot zondag 12.00 uur 

Vuurloop ceremonie De Vlindertuin te Heythuysen
Op zaterdag 13 november rondom St. – Maarten.
Praktische gegevens: 
Aanvang vuurloop ceremonies: zaterdag 14.00 uur tot zondag 22.00 uur
Vergoeding: zweethut incl. maaltijd en verblijfskosten €  90.00.. Zo nodig kan er aldaar overnacht worden. Gaarne dit te laten weten.

Wat betreft aanmelding en informatie:
Bij vragen, informatie of aanmelding wordt neem contact op via tel: 06  557749088 of email adres : waltmanhenk@t-mobilethuis.nl. Voor uitgebreidere informatie zie www.magpeya.nl
Met hartelijke groet en wie weet tot ziens
Henk Waltman