Berichtgeving

Aankondiging Familie Opstellingen / Systemische Werken te Sittard

Familie. We zijn als de takken aan een boom. We groeien elk in een andere richting. De wortels zijn niet zichtbaar en hoe dan ook aanwezig en een wezenlijk deel van de boom.

De stap wagen en doen in deze dagen en omstandigheden. In mijn ogen is het een goede en gezonde reden deze aankondiging te lanceren.

Op zaterdag 24 april en 5 juni is het mogelijk om deel te nemen aan Familie Opstellingen / Systemische Werken, aanvang 10 uur tot 17 uur in een voormalig schoolgebouw, Pattonstraat 5, Sittard – Limbrichterveld. Andere data in 2021 zullen op een later tijdstip worden bekendgemaakt.

Aangezien je ooit hebt deelgenomen en / of dat je e mail adres alhier in het adressen bestand staat dit schrijven om de herstart van familie opstellingen aan te kondigen. Wie weet heb je belangstelling om deel te nemen. Of misschien ken je iemand die hierin is geïnteresseerd om hem of haar op deze bijeenkomst te wijzen. In dat geval reeds dank daartoe.

Gezien de huidige omstandigheden naar aanleiding van covid 19 is, worden die dagen een aantal bekende accenten, regels gehanteerd. De ruimte die wordt gebruikt biedt genoeg ruimte om familie opstellingen met gepaste afstand aldaar te organiseren. Daarnaast wordt nauw gelet op ventilatie, luchtvochtigheid en wordt witte salie (eigen gekweekte) gebruikt ter reiniging van de lucht in de ruimte waar de opstellingen worden gedaan.

Er zullen die dag twee pauze momenten zijn om koffie of thee te drinken en er zal verse soep zijn. Ook kun je daarnaast je eigen eten meenemen. Dit zijn eveneens momenten om in de buitenlucht te verblijven.

De vergoeding voor die dag bedraagt € 50.00 p. p bij inbreng thema en vraag, en daarmee een opstelling en € 20.00 voor representanten.
Voor aanmelding, vragen of informatie wensen kun je terecht op de website Magpeya of contact met
mij opnemen via telefoon 06 55774908 of e mail adres
waltmanhenk@t-mobilethuis.nl.

Met hartelijke groet
Henk Waltman