Individuele begeleiding

Naast activiteiten als het begeleiden en ondersteunen van zweethut ceremonies, familie opstellingen e. d. is er eveneens gelegenheid om individuele sessies / begeleiding te doen in Sittard, in een yurt (Koningsbosch)  of tijdens een wandeling in de natuur. Met aandacht en respect wordt samen gekeken naar de vragen, thema’s en uitdagingen die er zijn, spelen.

Het op elkaar inwerken van de krachten, gedachten, gevoelens  en energieën in jezelf is het werkterrein. Het zien van dit, ook in relatie tot diegenen naast je is de uitdaging, is de uitnodiging. Wie weet kun je jezelf  ermee verbinden, contact maken, de werkelijkheid ervan onder ogen zien, ontstaat er inzicht om aldus ermee op weg te gaan of te aanschouwen, bewust te zijn. Dit is als het ware het gereedschap waarmee wordt gewerkt, op weg wordt gegaan.

Je inbreng is wezenlijk. Hoe het ook zij: jij bent degene die wordt uitgedaagd, kijkt, voelt, ziet, herkent, erkent, inzicht heeft of ziet, kiest en besluit, gaat en handelt. Alle patronen, wijze van (over)leven, kracht, warmte, stilte en wijsheid is er en staat ter jouw beschikking. Je inbreng is wezenlijk.

Persoonlijk zie ik begeleiden / coachen of hoe het ook omschreven wordt van naast iemand staan, te luisteren, mee te kijken, mee te denken in rust, met humor, warmte, mildheid en aanreiken.

De beweging van de ziel, bewustzijn, bezieling, natuur en natuurlijkheid, eenvoud, stilte inspireren mij bij de verschillende activiteiten.

Vergoeding consult € 65.00 per 1.5 – 2 uur

“Zolang we denken in termen van verandering ( of iets of iemand moeten worden), of in termen van een revolutie ergens in de toekomst, vinden er in het heden geen verandering plaats. Of ik ga het heden uit de weg; of ik zie het onder ogen.” 

Jiddu Krishnamurti (1893 – 1985)