Op Maat

Magpeya heeft sinds kort ook de mogelijkheid voor een speciaal aanbod op maat.
Uit onze vaste activiteiten kunnen wij een uniek aanbod samenstellen voor speciale gelegenheden zoals een bruiloft, een verjaardag of ter nagedachtenis van een persoon.  

Ook is het mogelijk om één van onze vaste activiteiten, zoals een zweethut of een vuurloop te organiseren voor een speciale groep, bijvoorbeeld een mannenzweethut voor een groep vrienden of een begeleide wandeling in een bepaald gebied voor een groep natuurliefhebbers. 

De mogelijkheden kunnen wij het beste bespreken in een persoonlijk gesprek.

Ter inspiratie geven we u hier alvast enkele voorbeelden:

– Bruiloft: Wij kunnen een alternatieve bruilofsceremonie voor u verzorgen waarbij ook veel aandacht wordt besteed aan het contact met de natuur en de spirits. Vaak werken wij ook met aparte bijeenkomsten voor mannen en vrouwen, alvorens wij met het bruidspaar weer samen komen in grote groep.

– Verjaardag: Als iemand een bepaalde leeftijd heeft bereikt is het soms mooi om dit te onderstrepen met een speciaal ritueel. Een ritueel rondom een vuur bijvoorbeeld waarin iedere aanwezige de ruimte krijgt om zijn speciale band met de jarige te benadrukken.

– Natuurbelevingsactiviteit: De natuur is onze grootste leermeester. De natuur is waar wij ook uit voortkomen en waar wij ook afhankelijk van zijn, vaak veel meer dan we beseffen. Tijdens een natuurbelevingsactiviteit neemt Henk je mee het bos is, of de velden, en geeft je dan prikkelende opdrachten waardoor je wordt gestimuleerd om de wereld eens anders te bekijken, ook in het dagelijkse leven.
Meer informatie over natuurbeleving vind je hier.